Laadukasta viemärisaneerausta nykyaikaisin menetelmin

Liner Express Oy on vuonna 2014 perustettu lahtelainen viemärien sisäpuoliseen saneeraukseen erikoistunut yritys.

Päätoimenkuvamme on viemärisaneerauksien toteutus ruiskuvalu- ja sukitusmenetelmillä sekä viemärilinjojen vuotokohtien paikkaukset kiinteistön rakenteita rikkomatta. Rakennamme uuden, saumattoman ja itsekantavan viemäriputken vanhan viemäriputken sisään vanhaa putkea muottina käyttäen.

Toteutamme saneerauksia omakotitaloihin, rivitaloihin, pienkerrostaloihin, teollisuuteen sekä liiketiloihin.

Työvoima

Yrityksemme henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus viemärin sisäpuolisista saneeraustehtävistä ja pidämme ammattitaitoamme yllä osallistumalla tavaratoimittajien ja muiden alalla toimivien tahojen järjestämiin koulutuksiin. Myös yrityksen omistajilla on molemmilla lähes kymmenen vuoden kokemus alan asennus että työnjohtopuolelta. Myös he pitävät omat tietonsa ja taitonsa ajan tasalla osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin sekä kentällä tehtäviin asennustöihin.

Emme käytä vuokratyövoimaa saneeraustöissä, vaan koko henkilökuntamme koostuu omalla palkkalistalla olevista työntekijöistämme. Henkilökuntamme koostuu luotettavista ja reippaista suomea puhuvista suomalaisista.

Ympäristöystävällisyys

Liner Expressin viemäriremontti on erittäin ympäristöystävällinen, sillä remonttimme ei tuota lainkaan purkujätettä eikä saneerauksen toteuttamiseen tarvita asbestitöitä.

Toimipiste ja toimialueemme

Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa, mistä toimimme pääasiassa noin 100km säteellä joka suuntaan. Olemme tehneet saneerauksia myös Lappeenrannan, Kouvolan, Kotkan, Heinolan, Lohjan sekä pääkaupunkiseudun alueilla.

sukitus LinerExpress Lahti Raksa2
viemäriremontti  LinerExpress Lahti Raksa
Käyttövesiremontti LinerExpress Lahti Raksa
Sukitus  Laivat
Sukitus LinerExpress Lahti  Laivat