ILMALÄMPÖPUMPUT


Myymme, asennamme ja huollamme lämmitykseen sekä jäähdytykseen soveltuvia ilmalämpöpumppuja.

Ilmalämpöpumput

lmalämpöpumpulla saavutat selkeitä säästöjä lämmityskustannuksissa erityisesti öljy-, kaasu- tai sähkölämmitteisissä taloissa. Ilmalämpöpumppu on myös järkevä hankinta modernien lämmityslaitteiden rinnalle kuten maalämpö ja ilma-vesilämpöpumput jolloin saadaan mm. suodatettua sisäilmaa ja tasattua lämpötilaa eri tiloissa. Ilmalämpöpumput soveltuvat myös päälämmönlähteeksi mikäli laitteelle saadaan optimaalinen sijoituspaikka.

Monissa tapauksissa ilmalämpöpumppu on tuonut merkittäviä säästöjä ja parantanut sisäilman laatua vapaa-ajan, rivitalo, omakotitalo sekä teollisuus tiloissa. Ilmalämpöpumpulla saadaan nostettua ilman lämpötila myös huomattavasti nopeammin kuin muilla lämmitysmuodoilla. Tästä syystä esimerkiksi alhaisessa peruslämmössä pidettävissä kesämökeissä lämpötila saadaan ilmalämpöpumpulla nopeasti nostettua asumislämpöön mökille saavuttaessa.

Kauttamme saat kattavan valikoiman eri merkin ilmalämpöpumppuja mm. Mitsubishi, Cooper & Hunter, Vivax, Daikin, Gree, Panasonic, Bosch, Hitachi, Innova, Samsung jne.

KYSY LISÄÄ

Mika Virtanen
044 200 4600
mika.virtanen@linerexpress.fi