Rekrytointi

ilmalämpöpumppujen asentaja Päijät-Hämeen seudulle

 

 

Liner Express Oy etsii ilmalämpöpumppujen asentajaa Päijät-Hämeen seudulla tapahtuviin ilmalämpöpumppujen asennusprojekteihin. Etsimme asentajaa joka kykenee täysin itsenäiseen työskentelyyn lämpöpumppujen asennustehtävissä, eli olet asennustöiden rautainen ammattilainen.

 

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

 

 • Kilpailukykyinen palkkaus
 • Mukavan työyhteisön ja kannustavan ilmapiirin
 • Työterveys
 • Laadukkaat työkalut

 

Mitä odotamme sinulta?

Haemme asentajaa, joka on valmis ammattilainen. Eli tiedät omat taitosi asentajana ja etsit työpaikkaa, jossa arvostetaan rautaista ammattiosaamista ja tekemisen kulttuuria. Ilmalämpöpumppujen asennuksissa vastaat itsenäisesti projektien läpiviennin alusta loppuun.

 

Sinulla on kylmäluvat sekä B ajokortti. Olet luonteeltasi ahkera ja ymmärrät myös asiakaspalvelun päälle. Myy itsesi meille! Täytä rekry-lomake heti tämän työkuvauksen alapuolella. Lähetä se meille ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä työhaastattelun merkeissä.  Paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä.

Ota yhteyttä

Nimi(Pakollinen)
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 2 MB.
  Voit halutessasi laittaa meille oman CV:n ja hakemuksen kirjallisena.
  sukitus LinerExpress Lahti Raksa2
  viemäriremontti LinerExpress Lahti Raksa
  Käyttövesiremontti LinerExpress Lahti Raksa
  Sukitus Laivat
  Sukitus LinerExpress Lahti Laivat

  Työvoima

  Yrityksemme henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus erilaisista LVI-alan tehtävistä ja pidämme ammattitaitoamme yllä työn ohessa osallistumalla tavaratoimittajien ja muiden alalla toimivien tahojen järjestämiin koulutuksiin. Myös yrityksen molemmilla omistajilla on yli kymmenen vuoden kokemus LVI-alan asennus, että työnjohtopuolelta. Myös he pitävät omat tietonsa ja taitonsa ajan tasalla osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin sekä kentällä tehtäviin asennustöihin.
  Emme käytä vuokratyövoimaa, vaan koko henkilökuntamme koostuu omalla palkkalistalla olevista paikallisista työntekijöistämme.

  Ympäristöystävällisyys

  Liner Expressin remontit on suunniteltu olemaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Esimerkiksi viemäriremontti sukitusmenetelmällä tehtäessä on erittäin ympäristöystävällinen, sillä remonttimme ei tuota lainkaan purkujätettä eikä saneerauksen toteuttamiseen tarvita asbestitöitä. Käyttövesi ja lämmityspuolen remontissa vanhat putket tyhjennetään, tulpataan ja jätetään kiinteistön rakenteiden sisään piiloon. Uudet putket asennetaan nykyaikaisella komposiittiputkella pintavetona, jolloin myös näissä remonteissa vältytään purkujätteiltä.

  Toimipiste ja toimialueemme

  Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa, mistä toimimme pääasiassa noin 100km säteellä joka suuntaan. Olemme tehneet saneerauksia myös mm. Lappeenrannan, Kouvolan, Kotkan, Heinolan sekä pääkaupunkiseudun alueilla. Lisäksi teemme vuosittain useita sukitusurakoita ulkomailla, kuten maailman suurimman laivayhtiön Carnival Cruise Linen laivoissa.