ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT


Myymme, asennamme ja huollamme lämmitykseen soveltuvia ilma-vesilämpöpumppuja.

 Ilma-vesilämpopumput Lahti

Ilma-vesilämpöpumput ovat kasvattaneet suosiotaan jo pitkän aikaa. Nykyisiä laitteita pystytään käyttämään pää lämmönlähteenä niin pientaloissa kun isoissa teollisuustiloissakin. Ilma-vesilämpöpumpuilla saavutetaan mm. öljy tai sähkölämmityksessä vähintään 50% säästöt nykyiseen lämmitysjärjestelmään verrattuna. Nykylaitteena täyskorkean jääkaapin kokoisella sisäyksiköllä pystytään tuottamaan lämmin käyttövesi sekä lämmitys (patteri, lattialämmitys tai erilaiset puhalluslämmitykset). Laitteesta löytyy kiertovesipumppu, paisunta-astia sekä automatiikka lämmityksen sekä käyttöveden valmistuksen ohjaukseen. Monissa laitteissa on suomenkieliset valikot jotka ovat helppokäyttöisiä.

Nykylaitteet vaativat äärimmäisen vähän mitään huoltotoimenpiteitä verraten esim. öljylämmitykseen jossa on mm. polttimen säännöllinen huolto sekä kattilan ja piipun vuosittainen nuohous ym. Nykylaitteet toimivat myös ankarissa pohjoisen sääolosuhteissa eikä -30°C pakkanenkaan ole este laitteen toimivuudelle, lisäksi laitteissa on varajärjestelmänä sähkövastus jolla saadaan avustusta huippupakkasille.

Kauttamme saat kattavan valikoiman eri merkin lämmityslaitteita mm. Daikin, Atlantic, Multiheater, Mitsubishi, Bosch, Nilan, Nibe, Jäspi, Hitachi, Viessmann jne.


KYSY LISÄÄ

Mika Virtanen
044 200 4600
mika.virtanen@linerexpress.fi