LÄMPÖVERKKOREMONTTI


Liner Express - lämpöverkkoremontti eli patteriremontti on edullinen, nopea ja siisti putkiremontti jonka aikana voit asua normaalisti kotonasi.

Lämpöverkkoremontin hyödyt

1.

Vältät mahdollisesta vanhasta lämmitysverkostosta johtuvan vesivahingon syntymisen

2.

Pintaan asennettavat putket minimoivat piilevien vuotojen mahdollisuutta

3.

Noin viikon kestävän putkiremontin aikana, voit asua aivan normaalisti kotonasi. 

4.

Saat pitkäikäisen nykyaikaisen lämmitysverkoston

Omakotitalon lämmitysputkien uusiminen

 

Teemme lämpöverkkoremontin siistillä pintavedolla, jolloin asennus on nopeaa ja rakenteiden avauksia ei tarvita. Vanha putkisto tyhjennetään ja putkien päät tulpataan, jolloin vanhat putket eivät jää rasitteeksi talon rakenteille.

Vanhojen lämpöverkkojärjestelmien todellista kuntoa on vaikea arvioida putkien kulkiessa suurilta osin katseilta suojassa rakenteiden sisällä. Rakenteiden sisällä olevien putkien mahdolliset vuodot eivät tule näkyville välttämättä moniin kuukausiin tai jopa vuosiin siitä, kun vuoto on alkanut. Vanhojen  putkistojen kuntoa ei tulisi arvioida ainoastaan näkyviltä osin, sillä huonokuntoisimmat putket voivat olla rakenteiden sisällä. Lämpöverkkoremontin yhteydessä uusitaan myös patteriventtiilit sekä termostaatit/käsisäätöpyörät.

Omakotitalosi lämmitysputkiston remonttitarpeen selvität helposti tilaamalla meiltä ilmaisen putkistokartoituksen.

Tilaa ilmainen lämmitysputkiston kartoitus joka sisältää

  • lämmitysputkiston remontti tarpeen arviointi
  • patteriventtiilien ja termostaattien kunnon tarkastus
  • lisätietoa Liner Express lämpöverkkoremontin materiaaleista ja työn kulusta
  • kirjallisen tarjouksen lämpöverkkoremontista, jota voitte miettiä rauhassa perheen kesken

Käytämme lämpöverkkoremonteissa laadukkaita Uponor-tuotteita. Luotamme käytössä oleviin laadukkaisiin materiaaleihimme sekä työmme jälkeen niin hyvin, että myönnämme käyttövesiputkiremontile lakisääteisen 2 vuoden takuun rinnalle 10 vuoden huoltotakuun. Huoltotakuumme ei ole ainoastaan vuotamattomuustakuu, vaan se kattaa sekä materiaali- että asennuksesta johtuvat virheet. Toiminta-alueemme lämpöverkkoremonteissa on: Lahti, Hollola, Nastola, Orimattila, Lammi, Heinola, Hämeenkoski, Kärkölä, Vierumäki, Asikkala. Sekä muut Lahdesta noin 50km säteellä olevat paikkakunnat.

Ota alla olevalla lomakkeella yhteyttä myyntiimme ja pyydä kotiinne ilmainen putkistokartoitus.