Rivitalon putkiremontti

Rivitaloasunnon putkiremontti edullisesti

Liner Expressin rivitalon putkiremontissa  maksatte vain putkien saneeraukseen käytettävistä materiaaleista ja työstä. Moderni tapa tehdä putkiremontti sukittamalla tai pinnoittamalla tarkoittaa sitä, että asuntoon ei  tehdä ylimääräisiä lattioiden tai seinien avaustöitä eikä saneerauksen ajaksi tarvitse suojata huoneistoa tai muuttaa kotoa pois.

Rivitalon putkiremontti nopeasti

Liner Expressin menetelmillä tehty viemärisaneerausurakka kestää normaalikokoisessa omakotitalossa keskimäärin vain n. työviikon ajan. Sovimme saneerausaikataulun päivän tarkkuudella jo urakkasopimusvaiheessa. Aloitamme uuden työmaan maanantaisin.

Rivitalon putkiremontti vaivattomasti

Voit asua remontin ajan kotonasi lähes normaalisti. Edes huonekaluja ei tarvitse peittää, sillä työ ei pölyä eikä likaa. Suojaamme huolellisesti liikkumiseen käyttämämme lattiapinnat ja saneerattavat viemäripisteet.Toiminta-alueemme rivitalon putkiremontissa on: Lahti, Hollola, Nastola, Orimattila, Lammi, Heinola, Hämeenkoski, Kärkölä, Vierumäki, Asikkala. Ota alla olevalla lomakkeella yhteyttä myyntiimme ja kysy ilmaista viemärin kuntoarviota.

Liner Express Oy myöntää saneeratuille viemärilinjoille lakisääteisen 2 vuoden takuun rinnalle 10 vuoden huoltotakuun.